Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Κυνηγοί φαντασμάτων φωτογράφισαν «παράξενη μορφή» σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Κόσμος των υπερφυσικών φαινομένων δηλώνει την παρουσία του με την εμφάνιση  παράξενης μορφής σε μία φωτογραφία:  Αλήθεια ή μία ακόμα υπερβολή;

Το υπερφυσικό φαινόμενο καταγράφηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο που χρησίμευε ως νοσοκομείο και είναι χτίσμα της βικτοριανής εποχής.

Ανάμεσα στα μέλη της ομάδας των Βρετανών κυνηγών φαντασμάτων που επισκέφθηκαν ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στην πόλη του Λίβερπουλ, «γλίστρησε» ένας απρόσμενος επισκέπτης: μια παράξενη γυναικεία μορφή που έγινε αντιληπτή μόνον με την παρατήρηση της φωτογραφίας η οποία δημοσιεύθηκε στην καθημερινή εφημερίδα «Express».

Ο φωτογράφος είναι ο κυνηγός φαντασμάτων της εταιρείας Haunted Happenings –η οποία ασχολείται με τη διοργάνωση περιηγήσεων με στόχο την αναζήτηση υπερφυσικών φαινομένων- Phil Barron, 45 ετών. Τη νύχτα του Halloween πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο παλιό και εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο που χρονολογείται από την βικτοριανή εποχή. Τότε, ήταν που ο Barron φωτογράφησε την ομάδα των γενναίων και στη συνέχεια την δημοσίευσε στο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook. Την επόμενη ημέρα ο Barron βρήκε έναν ποταμό σχολίων κάτω από την ανάρτησή του που αναφέρονταν στο γυναικείο πρόσωπο που διακρίνεται στη φωτογραφία.

Το κτήριο ανεγέρθηκε την βικτοριανή εποχή και χρησίμευσε ως ορφανοτροφείο το 1874. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο και τώρα είναι εγκαταλελειμμένο διατηρώντας έναν λαβύρινθο από δωμάτια, ένα παρεκκλήσι και ένα νεκροτομείο.

Ο Barron δήλωσε ότι η φωτογραφία δεν είναι ρετουσαρισμένη. Τα μέλη της ομάδας που φαίνονται στη φωτογραφία δήλωσαν ότι ουδείς αναγνωρίζει την μυστηριώδη φιγούρα: και είναι σαφές ότι αυτό το «πρόσωπο» δεν ήταν μέλος της ομάδας. Ο Barron τονίζει ότι «το μέγεθος του προσώπου είναι εντελώς δυσανάλογο σε σχέση με εκείνα που υπάρχουν στη φωτογραφία».Πηγή: pronews.gr/
Οι φωτογραφίες είναι από mirror.co.uk

Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου