Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Το παλάτι του Drottningholm στη Σουηδία έχει φαντάσματα


Ο εξωπραγματικός Κόσμος των φαντασμάτων... κατοικεί στο παλάτι του Drottningholm, κατά δήλωση της βασίλισσας της Σουηδίας

Η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας, 73 ετών, είπε ότι το παλάτι όπου κατοικεί είναι μαγεμένο. Η σύζυγος του Κάρλος Γουστάβο έκανε αυτές τις δηλώσεις σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2016, στην δημόσια σουηδική τηλεόραση.

Το παλάτι του Drottningholm, μία από τις κατοικίες της βασιλικής σουηδικής οικογένειας αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

 "Υπάρχουν μικροί  φίλοι ... φαντάσματα. Είναι πολύ συμπαθητικά και σε κάνουν να αισθανθείς ότι δεν είσαι τελείως μόνη. Είναι πολύ συναρπαστικό", λέει η βασίλισσα.

"Υπάρχει πολύ ενέργεια σε αυτό το σπίτι. Θα ήταν παράξενο να μην έπαιρνε μορφή", επιβεβαιώνει και η πριγκίπισσα Χριστίνα, που επίσης συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ.

Υπάρχουν ιστορίες σχετικά με φαντάσματα σε όλα τα παλιά σπίτια. Αυτά [τα φαντάσματα] μαζί με τα πρόσωπα, έχουν διαμείνει στις κατοικίες κατά τη διάρκεια αιώνων. Η ενέργεια παραμένει", προσθέτει.

Το παλάτι του  Drottningholm κτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα, βρίσκεται στο νησί Lovon, στην επαρχία της Στοκχόλμης  και είναι η συνήθης διαμονή του βασιλιά Κάρλος Γουστάβο.
Πηγή: elpais.com
Απόδοση από τα ισπανικά Α.Χ.


Μοιραστείτε το!!! :)

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως τον Δεκέμβριο το μόνο παράξενο που είδα ήταν ο Βασιλιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να αυξήσουν τις επισκέψεις του κόσμου στο παλάτι, κάτι έπρεπε να πουν...

      Διαγραφή