Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Το νερό και τα μυστικά του

Ο μαγικός κόσμος του νερού:
Ξανά και ξανά στα συγγράμματα μαγείας τονίζονται οι θαυμάσιες ιδιότητες του νερού που πηγάζει απ' ορισμένες πηγές ή του νερού που υφίσταται ειδική επεξεργασία.

Ως πρόσφατα ολόκληρο αυτό το πρόβλημα εθεωρείτο ότι ήταν απλώς ανοησίες. Στο μεταξύ όμως, ανακαλύφτηκε ότι το μόριο του νερού έχει εύπλαστη και ημικρυσταλλική  δομή. Μπορούν να λάβουν χώρα διάφορες μεταμορφώσεις κάτω απ' την επιρροή των δυνάμεων που περιβάλλουν ένα ορυκτό ή ένα οργανικό μόριο. Αυτός ο παράγοντας εξηγεί γιατί το νερό σχηματίζει άνυδρες ουσίες που δεν μπορούσε να τις προβλέψει η χημεία της κλασσικής αρχαιότητας, ιδιαίτερα ένυδρες ουσίες από φυσικό αέριο.

Τα μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται με φυσικό ή τεχνητό τρόπο, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μεταμορφώσεις, όπως ανακάλυψε ο Πικάρντι. Ο μεγάλος φλωρεντίνος επιστήμονας ανακάλυψε ότι ορισμένες κολλοειδείς αντιδράσεις, ποικίλουν σε ταχύτητα ανάλογα με την εποχή του έτους. Έβγαλε το συμπέρασμα ότι η γη περνά εγκάρσια απ' τις γραμμές δυνάμεως ενός μαγνητικού πεδίου, και ότι οι χημικές, φυσικές και βιολογικές ιδιότητες του νερού υπόκεινται με αυτό τον τρόπο, σ' εποχιακές παραλλαγές. Απέδειξε επί πλέον ότι το νερό μπορεί να ενεργοποιηθεί από ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας.

Ξέρομε σήμερα ότι το νερό είναι ικανό να μεταβάλλει τη δομή του. Μπορεί να λειτουργήσει ως διαλυτικό, και στα κολλοειδή μπορεί να έχει σταθεροποιητική ή αποσυνθετική επίδραση, η οποία συνήθως δεν απορρέει. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ότι τα φάρμακα, τα δηλητήρια, και οι καταλύτες, ποικίλουν  στις επιδράσεις τους σύμφωνα με την σύνθεση του νερού στο οποίο διαλύονται. Ποικίλουν πράγματι, ακόμα και ανάλογα με την εποχή του  έτους που οι ουσίες διαλύονται στο νερό!

Απόσπασμα από το βιβλίο των Pauel & Bergier,  Απίθανες πιθανότητες, Εκδ. Ι. Κονιδάρρη, 1977


Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου