Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Η μυστηριώδης υπόθεση της Narumi Kurosaki

Ο μυστηριώδης Κόσμος των εξαφανισμένων προσώπων: η περίπτωση της Narumi Kurosaki είναι μία ακόμα περίεργη εξαφάνιση ή ένα  ειδεχθές έγκλημα ;

Η εξαφάνιση μιας νεαρής Γιαπωνέζας, της Narumi Kurosaki, τη νύχτα  4 με 5 Δεκεμβρίου 2016, έχει πυροδοτήσει μία εκτενή έρευνα της Interpol. Κύριος ύποπτος θεωρείται ο πρώην φίλος της, ο Χιλιανός Nicolás Zepeda.

Η Narumi Kurosaki, 21 ετών σπούδαζε στη Γαλλία και διέμενε στην εστία του Πανεπιστημίου. Στις 4 Δεκεμβρίου 2016 εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, αφού προηγουμένως είχε δειπνήσει σε εστιατόριο με το Χιλιανό πρώην φίλο της Nicolás Zepeda, 26 ετών, ο οποίος στη συνέχεια τη συνόδεψε μέχρι το δωμάτιό της.

Οι κάμερες ασφαλείας της φοιτητικής εστίας κατέγραψαν ότι μπήκαν και οι δύο στο κτίριο, αλλά μετά ο Zepeda βγήκε μόνος του. Όμως, αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε μία πίσω πόρτα της εστίας,  βρέθηκαν ίχνη αίματος της Narumi.

Λέγεται ότι ο Zepeda όταν σπούδαζε στην Ιαπωνία,  το 2014 ως 2015, είχε συνάψει αισθηματική σχέση με την Kurosaki. Ωστόσο η σχέση αυτή ατόνησε μέχρι που έφθασαν στον χωρισμό. Το 2016 ο Zepeda επιστρέφει, επιζητώντας συμφιλίωση με την Kurosaki, η οποία την περίοδο αυτή βρίσκεται να σπουδάζει τη γαλλική γλώσσα σε Πανεπιστήμιο της Γαλλίας.

Την εποχή που είχαν διακόψει τη σχέση τους, ο Nicolás Zepeda ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, στην αγγλική γλώσσα, στο οποίο προειδοποιούσε, με αινιγματικό τρόπο, την Narumi Kurosaki:

" Γεια, σε όποιον βλέπει το βίντεο, ελπίζω να το βλέπει η Narumi  Αυτό το βίντεο είναι για να κάνω μια δήλωση. Πρόσφατα η Narumi έκανε  κάποια άσχημα πράγματα που έχουν κόστος, έτσι για να διατηρηθεί αυτή η σχέση, πρέπει να ακολουθήσει ορισμένες προϋποθέσεις.

Αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζούμε διαφορετικά, χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις, δείχνοντας εμπιστοσύνη  και βοηθώντας τον άλλον, όντας ειλικρινείς χωρίς να κρυβόμαστε. Είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής.


Αν η Narumi μπορεί να ακολουθήσει αυτές τις προϋποθέσεις για δύο εβδομάδες, δηλαδή, αν δύο εβδομάδες από τώρα το κάνει, θα αφήσω χωρίς επιπτώσεις αυτές τις προϋποθέσεις αμέσως. Αυτό θα ήταν 21 Σεπτεμβρίου. Αν ακολουθήσει τις προϋποθέσεις μέχρι αυτή την ημερομηνία δεν θα υπάρχουν επιπτώσεις. Γιατί δεν θέλω να ζω με αυτό τον τρόπο, ούτε και αυτή να ζει έτσι. 

Ταυτόχρονα αυτή πρέπει να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη  και να πληρώσει λίγο για ότι έκανε και να αναλάβει την ευθύνη, αν πρόκειται να κάνει εκείνα τα λάθη με ένα πρόσωπο που την αγαπά. Ναι, δύο εβδομάδες... "

Το βίντεο του Zepeda, τηλεφωνικά στοιχεία, καταθέσεις, και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας βεβαιώνουν ότι η Narumi Kurosaki δολοφονήθηκε.

Όντως, εκείνη την τραγική νύχτα διάφοροι μάρτυρες βεβαιώνουν ότι είχαν ακούσει τις σπαρακτικές μιας γυναίκας στην φοιτητική εστία. Πρόσφατες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι ο ύποπτος επέστρεψε στη Χιλή στις 13/12/2016 και γι' αυτό το λόγο οι γαλλικές αρχές έχουν ζητήσει την συνδρομή των αρχών της Χιλής , καθώς για τον Zepeda έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Πριν λίγες μέρες ο Nicolás Zepeda έδωσε κατάθεση με την οποία αρνείται την ανάμειξή του στην εξαφάνιση της Narumi Kurosaki. Το ανώτατο Δικαστήριο της Χιλής έκρινε τα στοιχεία ως ανεπαρκή και για το λόγο αυτό δεν έκανε δεχτή την αίτηση των Γαλλικών Αρχών για την έκδοση του Zepeda στη Γαλλία. Εν μεταξύ, μέχρι σήμερα η Narumi Kurosaki εξακολουθεί να αγνοείται...

Πηγή: canalfavorito.com
Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου