Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Η περίεργη εξαφάνιση του Βραζιλιάνου φοιτητή της ψυχολογίας Bruno Borges

Ο Κόσμος των περίεργων και μυστηριωδών εξαφανίσεων έρχεται σε εμπλοκή με τον Ιταλό φιλόσοφο του 16ου αιώνα, Giordano Bruno και με τις θεωρίες περί εξωγήινης δραστηριότητας.

Ο φοιτητής της ψυχολογίας Bruno Borges, 24 ετών, από την πόλη Río Branco της Βραζιλίας, γευμάτισε με τους γονείς του, στις 27 Μαρτίου 2017 και από τότε δεν τον ξαναείδε κανείς. Το γεγονός θα μπορούσε να θεωρηθεί μία απλή εξαφάνιση, αλλά το υλικό που βρέθηκε στο δωμάτιό του δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Αντί για έπιπλα, στο δωμάτιό του βρέθηκαν πολυάριθμα κρυπτογραφημένα χειρόγραφα, μυστικά σύμβολα, γεωμετρικά σχέδια και ένα άγαλμα του Ιταλού Φιλοσόφου Giordano Bruno, στη μέση του δωματίου, το οποίο αποτιμάται περίπου στα 2000 $. Τα μυστηριώδη μηνύματα που έχει αφήσει καλύπτουν τόσο τους τοίχους όσο και το πάτωμα του δωματίου.
                 
     Στο βίντεο φαίνεται, ευκρινώς, το έργο που άφησε ο φοιτητής:

Επίσης, ο Borges άφησε 14 βιβλία, γραμμένα σε μία κωδικοποιημένη  γλώσσα, ταξινομημένα με λατινικούς αριθμούς. Σύμφωνα με αυτά που είχε πει στη μητέρα του, σε ανύποπτο χρόνο,κατά το παρελθόν, τα βιβλία  που έγραφε θα έφερναν θετικές αλλαγές για την ανθρωπότητα. Χάρη σε ένα "κλειδί" που άφησε ο φοιτητής, τα αδέλφια του μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν κάποια πράγματα, όπως τον τίτλο ενός από τα βιβλία του : Η θεωρία της απορρόφησης της γνώσης.

Η δραστηριότητα του φοιτητή πέρασε απαρατήρητη από την οικογένειά του, διότι ο Bruno επιδόθηκε στη μεταμόρφωση του δωματίου επωφελούμενος από  την απουσία των γονέων κατά τη διάρκεια ενός 24ημερου ταξιδιού τους. Οι οικείοι του γνώριζαν ότι εργαζόταν πάνω σε κάποιο σχέδιο, για το οποίο,  αρνιόταν να δώσει λεπτομέρειες, αλλά ποτέ δεν φαντάζονταν κάτι παρόμοιο με αυτό που είδαν στο δωμάτιό του.

Η μητέρα του, η ψυχολόγος Denise Borges, είπε ότι ο γιος της "έχει μεγάλη διανοητική ικανότητα" και ότι "είναι θαυμαστής του Giordano Bruno". Η μητέρα πρόσθεσε ότι δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν δημοσιοποιήθηκε η περίπτωση της εξαφάνισης, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαπίστωσαν μία φυσική ομοιότητα μεταξύ του εξαφανισμένου φοιτητή και του διάσημου Ιταλού Φιλοσόφου. Επίσης αναφέρθηκαν στην εικόνα του Borges, στην οποία εμφανίζεται δίπλα σε ένα εξωγήινο.

Η αστυνομία θεωρεί όλες τις πιθανότητες ανοιχτές, αλλά η υπόθεση έχει χαρακτηριστεί εμπιστευτική. Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι ο Bruno, που ήθελε να πιστοποιήσει την εργασία του, θα μπορούσε να έχει αποφασίσει να εξαφανισθεί για να αφιερωθεί στις φιλοσοφικές θεωρίες του.


Πηγή
Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου