Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Life, ταινία με θέμα την εξωγήινη παρουσία

Ο Κόσμος της επιστημονικής φαντασίας, δημιουργεί μία ταινία με θέμα την εξωγήινη δραστηριότητα και παρουσία. Οι αστροναύτες ενός διαστημικού σταθμού έρχονται αντιμέτωποι με τον εξωγήινο παράγοντα, του οποίου η παρουσία είναι έτσι όπως δεν την είχαν ποτέ φανταστεί.

Το ενδιαφέρον μας για την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής, είναι μεγάλο, αλλά ίσως όταν δει κάποιος την ταινία το ενδιαφέρον του να εξαφανισθεί!

Η ταινία Life (2017)είναι μία ταινία που προκαλεί το ενδιαφέρον του θεατή από τη στιγμή που θα δει το τρέιλερ. Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό συνεργαζόμενοι αστροναύτες από διάφορες Χώρες κάνουν μία ανακάλυψη πολύ σημαντική για την ιστορία της ανθρωπότητας. Επιτέλους βρίσκουν εξωγήινη ζωή!

Βέβαια, κάποιες φορές τείνουμε να εξιδανικεύουμε την εξωγήινη ζωή σκεπτόμενοι ότι είναι μικρά πλασματάκια γκρίζα ή πράσινα, με μεγάλα μάτια ή κεραίες πάνω στο κεφάλι, και ότι έρχονται με ειρηνικές διαθέσεις. Αλλά, τι θα μπορούσε να συμβεί αν αυτό, πραγματικά, δεν ήταν έτσι;

Βασικά, αυτό είναι που παρουσιάζει η ταινία Life. Μία ταινία που, γενικά, γυρίζει γύρω από τα λεγόμενα του Stephen Hawkings, κατά τον οποίο αξίζει περισσότερο να παραμείνουμε ήσυχοι στη δική μας μικρή γωνιά του σύμπαντος παρά να έρθουν να μας βρουν και να μας αποικίσουν οι εξωγήινοι.

Η ταινία έχει ως πηγή  παλαιότερες κλασσικές ταινίες αυτού του τύπου, όπως η ταινία Alien. Ετσι, το σενάριο είναι παρόμοιο: μερικοί αστροναύτες που καταφέρνουν να εντοπίσουν ζωή έξω από τον δικό μας πλανήτη παραμένουν μένουν κλεισμένοι με ένα δολοφονικό πλάσμα που θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Είναι μία ταινία αγωνιώδης, με σκηνές σκληρές που καταφέρνουν να μεταδώσουν στον θεατή τον πόνο που αισθάνονται οι πρωταγωνιστές, καθώς ερμηνεύουν τους ρόλους τους επάξια.
                                               
                                                  Το τρέιλερ της ταινίας: LIfeΠηγή


Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου