Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Bruno Borges: ο εξαφανισθείς φοιτητής από την Βραζιλία, επιστρέφει μετά από 5 μήνες
Ο Bruno Borges, ο φοιτητής της ψυχολογίας από τη Βραζιλία, επιστρέφει(11/8/2017), από τον Κόσμο των εξαφανισμένων προσώπων, μετά από 5 μήνες περίπου. Ο νεαρός εξαφανίστηκε στις 27 Μαρτίου 2017.

Σχεδόν μετά από 5 μήνες εξαφάνισης, ο Bruno Borges επιστρέφει στο σπίτι του. Ο πατέρας του είπε ότι ο γιος του είναι καλά και η οικογένεια αισθάνεται ανακούφιση μετά την επιστροφή του στο σπίτι.
Όμως, ο  Bruno δεν μπορεί να μείνει πλέον το σπίτι που ζούσε με την οικογένειά του εξ αιτίας περίεργων ανθρώπων που ερευνούν την ιστορία του.

Συγκεκριμένα ο πατέρας του είπε: "Αυτή τη στιγμή δεν θα πούμε πολλά. Δεν μπορεί να μείνει πια στο σπίτι, είναι πολλοί οι άνθρωποι που έρχονται εδώ. Ο Bruno θα μείνει σε άλλο μέρος, γύρισε μόνος του. Αυτά είναι όλα που μπορούμε να πούμε".

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση ενημέρωσε ότι ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια και τόνισε ότι ο Bruno θα δώσει κατάθεση τις επόμενες μέρες.

Το πρώτο από τα 14 βιβλία του Bruno Borges μπήκε στη λίστα των  ευπώλητων βιβλίων της εβδομάδας: 24-30 του μηνός Ιουλίου. Το δεύτερο βιβλίο του θα κυκλοφορήσει  σύντομα.

Για την Αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση, τα συμβόλαια και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι φίλοι του, ξεκαθαρίζουν την υπόθεση. Η εξαφάνιση του φοιτητή ήταν μέρος ενός σχεδίου για  την εξασφάλιση της προώθησης των βιβλίων του.
Πηγή: maestroviejo.es

Δείτε επίσης: Η περίεργη εξαφάνιση του Βραζιλιάνου φοιτητή της ψυχολογίας Bruno Borges

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του Βραζιλιάνου φοιτητή Bruno Borges

Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου