Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Η επιστροφή της Λευκής ΚυρίαςΟ Κόσμος των θρύλων και ο Κόσμος των πνευμάτων αφήνουν το αποτύπωμά τους στη φύση, δημιουργώντας ένα περίεργο φαινόμενο σε ένα πάρκο στη Βρετανία:
Ένα φάντασμα σκορπάει τον τρόμο στο πάρκο Durand-Eastman, στο Ρότσεστερ της Βρετανίας, από το 19ο αιώνα. Τώρα, η απόκοσμη μορφή της «Λευκής Κυρίας» χαράχτηκε στον κορμό ενός δέντρου.

Είναι πολλές οι μαρτυρίες, στο πέρασμα των χρόνων, που αναφέρουν ότι έχουν δει τη «Λευκή Κυρία» ή «Κυρία της Λίμνης» να περιπλανιέται στο πάρκο ή να αναδύεται από τα νερά της λίμνης. Σύμφωνα με το θρύλο, η γυναίκα στοιχειώνει το πάρκο αναζητώντας την κόρη της, την οποία δολοφόνησε μια ομάδα κακοποιών. Σε άλλη εκδοχή της ιστορίας, η γυναίκα πέθανε από το μαράζι της για έναν χαμένο έρωτα ή αυτοκτόνησε.

Λόγω των συχνών εμφανίσεων του φαντάσματος, ο θρύλος πήρε δημοσιότητα και μάλιστα το 1988 έγινε ταινία, με τίτλο «Lady in White».


Τώρα, η μητέρα-φύση έδωσε στον κορμό ενός δέντρου που βρίσκεται μέσα στο πάρκο, ένα παράξενο σχήμα, που αν το δει κανείς από απόσταση, θυμίζει μια γυναίκα, με λευκό φόρεμα και χέρια απλωμένο, σαν μια αέρινη μορφή που θρηνεί. Η μορφή δημιουργήθηκε, όταν ένας ισχυρός άνεμος που έπληξε την περιοχή, έσκισε τον κορμό του δέντρου.

Η απόκοσμη σύμπτωση, όμως, με το θρύλο, κάνει ακόμα πιο ανατριχιαστική την αύρα του πάρκου και κάποιοι επισκέπτες λένε χαρακτηριστικά ότι, η «Λευκή Κυρία» επέστρεψε...

Πηγή: newsbomb.gr
Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου