Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Όλυμπος – Το βουνό που παγιδεύτηκαν οι Θεοί της αρχαιότητας

Ο Κόσμος του παραφυσικού: μυστηριώδεις τόποι
Όλυμπος – Το βουνό που παγιδεύτηκαν οι Θεοί της αρχαιότητας

Ο Όλυμπος, το ιερό βουνό των Ολύμπιων Θεών είναι ίσως το πιο ξακουστό βουνό στον κόσμο κι από εκεί ο Δίας, πατέρας Θεών κι Ανθρώπων όριζε την τύχη των δύο γενών. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, για τον Όλυμπο, έχουν ακουστεί πάρα πολλά.

Θεάσεις ΑΤΙΑ, περίεργων φώτων, κρυπτών, ακόμα και ολόκληρων βάσεων στο εσωτερικό του. Τα περισσότερα έχουν ακουστεί για την τοποθεσία Καλάγια, στην οποία σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, υπάρχει μια είσοδος-έξοδος ιπτάμενων αντικειμένων, με έναν βράχο να… αποϋλοποιείται και να γίνεται πύλη στο άγνωστο!

Κάποιοι εξ αυτών υποστηρίζουν ότι το βουνό είναι κούφιο και στο εσωτερικό του υπάρχουν τεράστιες στρατιωτικές βάσεις…

Ακόμη, υπάρχει ο μύθος του Θρόνου του Δία. Λέγεται ότι κατά την ανατολή του ήλιου οι σκιές που δημιουργούνται στην κόψη του βουνού στην κορυφή Στεφάνι (3η ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου), απεικονίζουν το πρόσωπο του Δία με εμφανή τα χαρακτηριστικά του. Η τοποθεσία που φαίνεται το πρόσωπο του Δία έχει ονομαστεί ‘Ο θρόνος του Δία’.

Ιδιαίτερης μνείας χρίζουν και οι πυραμίδες του Ολύμπου. Σύμφωνα με την παράδοση και την εκτίμηση μελετητών οι πυραμοειδές κορυφές του Ολύμπου δεν είναι τυχαίες. Οι πυραμίδες δημιουργήθηκαν τους αρχαίους χρόνους, στις κορυφές τους βρίσκονται οι περιοχές Τούμπα, Αγ. Αντώνιος και Προφήτης Ηλίας, αντίστοιχα.

Ένα βασικό στοιχείο για τις πυραμίδες είναι οι αποστάσεις και οι μοίρες που σχηματίζουν οι γωνίες τους. Σύμφωνα με έρευνες την ίδια ακριβώς γωνία έχουν και τα 3 αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα στον ουρανό (οι λεγόμενες ‘Τρείς Βασιλείες’).

Από τα τρία αυτά άστρα, τα δύο είναι σε ευθεία γραμμή και το τρίτο απέχει 27 μοίρες. Ενώ ακριβώς το ίδιο παρατηρείται στις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο. Έτσι ξεκινούν νέες ιστορίες και μύθοι, για το κατά πόσο είναι φυσικές ή τεχνητές οι πυραμίδες του Ολύμπου.

Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία υπάρχουν πολύ ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Οι μαρτυρίες πολλών παρευρισκόμενων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εκκλησίας, υποστηρίζουν την αίσθηση της ανατριχίλας καθώς και να σηκώνονται τα μαλλιά τους από την ισχυρή ηλεκτρική φόρτιση του χώρου.
Πηγή: conspiracyfeeds.blogspot.gr
Μοιραστείτε το!!! :)

2 σχόλια:

  1. Ο Όλυμπος, ίσως το πιο μυστηριακό μέρος της Ελλάδας αρχαίας αλλά και σύγχρονης...η πιθανότητα να λειτουργεί ως κάποιου είδους "πύλη" που οδηγεί κάπου αλλού δεν είναι μικρή και κάτι τέτοιο αν μπορούσε και να αποδειχθεί, θα ήταν παγκόσμιο γεγονός, θα έφερνε τα πάνω-κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πράγματι θα μπορούσε να υπάρχει κάποια πύλη για άλλους κόσμους, άλλες διαστάσεις ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται αυτό το "κάπου αλλού"...

      Διαγραφή