Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Stanton Friedman:Ο Καναδός πυρηνικός φυσικός που υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται ήδη ανάμεσά μας

Ο Κόσμος της εξωγήινης  δραστηριότητας βρίσκει στήριξη στο πρόσωπο του  Καναδού πυρηνικού φυσικού Stanton Friedman, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ. Αλήθεια ή μια εμμονή του επιστήμονα;

Ένας από τους καλύτερους πυρηνικούς φυσικούς του Καναδά παραδέχεται ότι, οι εξωγήινοι ήδη βρίσκονται ανάμεσά μας και ότι κάνουν, τακτικά, επισκέψεις στη Γη.

Ο Stanton Friedman υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται πολλές φορές Γη, γιατί σχεδιάζουν να βάλουν σε καραντίνα τους κατοίκους της. Ο Friedman που είναι 82 ετών, λέει ότι η κυβέρνηση έχει διατηρήσει μυστικές τις αποδείξεις των επισκέψεων των εξωγήινων στη Γη.

Ο φυσικός βεβαιώνει ότι υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται την Γη. Επίσης λέει ότι οι επισκέψεις αυτές έχουν διατηρηθεί μυστικές για μην δημιουργήσουν έναν κοινωνικό πανικό.

Ακόμα διευκρινίζει ότι αν οι εξωγήινοι ήθελαν να μάθει ο κόσμος ότι βρίσκονται στη γη, θα το είχαν κάνει γνωστό. Μέρος των αποδείξεων που ο Friedman λέει ότι υπάρχουν είναι κρυμμένες και περιέχονται σε αρχεία της CIA που είχαν χαρακτηριστεί ως θεάσεις UFO.

Ο φυσικός λέει ,ακόμα, ότι οι εξωγήινοι θέλουν να εμποδίσουν τα ανθρώπινα όντα να αποικίσουν το διάστημα και πιστεύει ότι θα βάλουν τους κατοίκους της Γης σε καραντίνα για να τους  αποτρέψουν να εξερευνήσουν το διάστημα.

Ο Friedman αναφέρει, επίσης, σχετικά με αυτό ότι, οι σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο, θα ήθελαν να κάνουν ανταλλαγή με τους εξωγήινους, αποκτώντας έτσι μια ανεξάντλητη προηγμένη ενέργεια.

Επίσης πιστεύει ότι η πρώτη χώρα που θα είναι ικανή να αντιγράψει αυτή την τεχνολογία θα είναι αυτή που θα κυβερνήσει ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί επικριτές του Friedman, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Πηγή


Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου