Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Το παιδί που διαβεβαιώνει ότι υπήρξε πιλότος σε μια εξωγήινη φυλή

Ο Κόσμος της εξωγήινης δραστηριότητας: το παιδί που υποστηρίζει ότι σε προηγούμενη είχε ζήσει στον Άρη. Αλήθεια ή ένα ωραίο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους ...;

Ένας παράξενος υπερπροικισμένος Ρώσος έφηβος, 14 ετών που ονομάζεται Μπορίσκα βεβαιώνει ότι ήταν αρειανός σε μία προηγούμενη ζωή του.
Διηγούμενος ο Μπορίσκα μετατρέπεται σε ένα εκπληκτικό αντικείμενο μελέτης  για τους επιστήμονες, καθώς λέει ότι εκείνος, μαζί με άλλα παιδιά "ίντιγκο" έρχεται να εκπληρώσει μία σημαντική αποστολή στη Γη, στην οποία θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να προσαρμοστεί στις αλλαγές των ενεργειακών δυνάμεων που παράγονται και οι οποίες θα έρθουν στο πρόσφατο μέλλον.

Στην ηλικία των 17 μηνών, ο Μπορίσκα ήδη μπορούσε να διαβάσει και στα 2 του χρόνια ζωγράφιζε, όπως ένας μαθητής προχωρημένος, ξεχωρίζοντας τα χρώματα και τις αποχρώσεις τους.

Όταν πήγε στο νηπιαγωγείο, οι δασκάλες του έμειναν άφωνες με τα ταλέντα του και τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης του, γιατί πάντα είχε μνήμη  εξαιρετική και μία απίστευτη ικανότητα να συγκρατεί και να αφομοιώνει τις πληροφορίες. Όμως, σύντομα επισήμαναν ότι το παιδί είχε αποκτήσει τις γνώσεις "σε κάποιο άλλο μέρος".

Στα 3 του χρόνια, το ενδιαφέρον του σε θέματα σχετικά με το σύμπαν συνάρπασε τους γονείς του:
"Ήταν ικανός να ονομάσει όλους τους πλανήτες δύο ηλιακών συστημάτων και τους δορυφόρους τους. Μου γέμιζε το κεφάλι με ονόματα και αριθμούς γαλαξιών. Αρχικά φοβήθηκα αρκετά, σκέφτηκα ότι ήταν τρελός, όμως μετά αποφάσισα να ελέγξω αν  όλα εκείνα τα ονόματα υπήρχαν πραγματικά. Διάβασα κάποια βιβλία σχετικά με την αστρονομία και ένιωσα έκπληξη ανακαλύπτοντας ότι ο γιος μου ήξερε τόσα", διηγήθηκε η Nadezhada, η μητέρα του.

Αλλά ήταν στα 7 του χρόνια, όταν το παιδί άρχισε να αποκαλύπτει το μυστήριο που τον περιέβαλε, όταν τους διηγήθηκε μία ιστορία συναρπαστική. Τους μίλησε  σχετικά με τον πολιτισμό των αρειανών, για μεγαλιθικές πόλεις, για τα διαστημόπλοια τους και για πτήσεις προς διάφορους πλανήτες, συμπεριλαμβανομένης της Γης.

Σύμφωνα με την πειστική ιστορία, σε μία περασμένη ζωή ήταν πιλότος στον Άρη που ΄πρεπε να έρχεται συνεχώς στον κόσμο μας για θέματα σχετικά με το εμπόριο ανάμεσα στο έθνος του και της εξαφανισμένης ηπείρου Λεμούρια, που σύμφωνα με το θρύλο, βρισκόταν στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού. Το παιδί βεβαιώνει ότι γνωρίζει αρκετά για αυτόν τον τόπο, γιατί είχε πολλούς φίλους εκεί.

Σφίγγα

Το αυτί της Σφίγγας ήταν η πορεία της γνώσης. Ο Μπορίσκα εκθέτει όλη την πτώση της Λεμούρια σαν να είχε συμβεί χθες και λυπάται για το θάνατο του καλύτερού του φίλου, σαν να είχε συμβεί εξ αιτίας του.

"Μία σημαντική καταστροφή έλαβε χώρα στη Γη. Μία γιγάντια ήπειρος εξαφανίστηκε κάτω από θυελλώδη νερά. Μετά, ξαφνικά, μία συμπαγής πέτρα έπεσε σ' ένα κτίριο. Ο φίλος μου ήταν εκεί" βεβαιώνει και συνεχίζει "Εγώ δεν μπόρεσα να τον σώσω. Είμαστε προορισμένοι να συναντηθούμε κάποια φορά σε αυτή τη ζωή".

Όταν η μητέρα του τον ρώτησε για την φυσική μορφή των κατοίκων της Λεμούρια, δεν είχε την παραμικρή επιφύλαξη, να της πει πως είχαν ύψος γύρω στα 9 μέτρα. Όλοι αυτοί είχαν σκοτωθεί στην καταστροφή, που προκλήθηκε πριν από περίπου 800 χιλιάδες χρόνια.

Σχετικά με τον Άρη, διαβεβαιώνει ότι το μέσο ύψος του λαού του ήταν 7 μέτρα. Όμως, αντίθετα από αυτό που πιστεύεται, σε αυτόν τον πλανήτη δεν κατοικούσε μόνο μία φυλή, αλλά πολλές. Κάθε λαός είχε τα δικά του διαστημόπλοια, τη δική του τεχνολογία και τον δικό του τρόπο σκέψης.

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ενεπλάκη σ' ένα πυρηνικό πόλεμο, που κατέστρεψε την ατμόσφαιρα. Τώρα, βεβαιώνει ότι οι επιζήσαντες βρίσκονται στο υπέδαφος του πλανήτη και αναπνέουν διοξείδιο του άνθρακος.

Ο Μπορίσκα αποφάνθηκε ότι οι άνθρωποι θα βρουν γνώση κάτω από μία πυραμίδα, που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί.

" Η ζωή θα αλλάξει όταν ανοίξει η Σφίγγα", είπε, και πρόσθεσε ότι αυτό το αιγυπτιακό μνημείο " έχει ένα μηχανισμό στο άνοιγμα σε κάποιο μέρος πίσω από το αυτί του" αν και δεν θυμάται που ακριβώς.

Ειδικοί του Ινστιτούτου Μαγνητισμού της Γης και Ραδιοκυμάτων της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών φωτογράφισαν την "αύρα" του εφήβου που ήταν εξαιρετικά ισχυρή.

"Έχει φασματογράφημα πορτοκαλί, το οποίο σημαίνει ότι είναι ένα χαρούμενο άτομο, υψηλής νοημοσύνης" είπε ένας από τους ειδικούς.

                                                        Βίντεο με τον Μπορίσκα

Πηγή: mundooculto.es
Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου