Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

The Lake House (Έρωτας δίχως παρόν)Κόσμος ρομαντικός... που αιωρείται στο σύμπαν...
Μία ρωγμή στο χωροχρόνο, ένα γραμματοκιβώτιο στο σπίτι της λίμνης, ενώνει το παρελθόν με το μέλλον για να δημιουργήσει το παρόν της ρομαντικής ιστορίας αγάπης μεταξύ , του Alex που ζει στο
έτος 2004 και της Kate που ζει στο έτος 2006, των πρωταγωνιστών της ταινίας : The Lake house (Έρωτας δίχως παρόν), του Αργεντινού σκηνοθέτη Alejandro Agresti με τη Sandra Bullock και τον Keanu Reeves.
"Η μοναχική γιατρός Κέιτ Φόρστερ μετακομίζει από τα προάστια του Ιλινόις στο Σικάγο. Προτού φύγει από το πανέμορφο σπίτι που νοίκιαζε, αποφασίζει να αφήσει ένα σημείωμα για τον επόμενο ένοικο ζητώντας του να της προωθεί την αλληλογραφία της στη νέα της διεύθυνση, απολογούμενη με μια υποσημείωση ότι τα σημάδια από πατημασιές σκύλου που θα δει στη πόρτα υπήρχαν ήδη πριν τη δική της μετακόμιση. Ο νέος ένοικος, ο αρχιτέκτονας Άλεξ Γουάιλερ, αρχικά αδιαφορεί για το γράμμα που βρίσκει. Μετά, ωστόσο, από ένα παράξενο περιστατικό αρχίζει να αλληλογραφεί με την Κέι και σύντομα αρχίζουν να νιώθουν δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα: ζουν σε διαφορετικό χρονικό σύμπαν…"


 
Μοιραστείτε το!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου